Home > Duurzaamheid > Zonne-panelen > Waar vind ik meer informatie?


15-10-2012
Waar vind ik meer informatie?
Op internet is heel veel informatie over zonnepanelen te vinden. Twee sites met veel praktische informatie en stappenplannen zijn:
duurzaamthuis.nl.
hetkanwel.net.
Een site met heel veel technische informatie over zonnepanelen en omvormers is zonnestroom.nl. Het heeft onderzoek gedaan om meer helderheid te geven over de zon PV producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. In totaal 448 panelen en 118 omvormers zijn nu in een overzicht te vergelijken op vermogen, rendement en prijs. Daarnaast zijn ook ruim 2000 pakketten die in Nederland worden aangeboden in kaart gebracht. In een pakket zitten zowel panelen, omvormers als bevestigingsmateriaal en er is een onderverdeling met pakketten voor platte of schuine daken. Op de site een rapport, maar ook een Excel file om zelf alle details op te zoeken: ga voor meer info naar zonnestroom.nl.
Wil je nog meer informatie? Zoek dan op Google met bijvoorbeeld ‘FAQ zonnepanelen’. Let dan wel op je op een commerciële of een onafhankelijke site terecht komt. Commerciële informatie kan ‘gekleurd’ zijn!

© Natuur- en Milieuvereniging Gemeente Heusden 2010-2018
Vogelgeluid