Home > Duurzaamheid > Repair Cafe > Kapotte spullen? Kom er mee naar het Repair Café


09-11-2014
Kapotte spullen? Kom er mee naar het Repair Café
Donderdag 13 november is iedereen, van 19.00 uur tot 21.00 uur, weer welkom in het Repair Café. Het vindt plaats in buurthuis de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen (ingang aan de kant van de Beethovenlaan).

Deskundige vrijwillige reparateurs staan klaar om uw kleding, meubels, speelgoed, elektrische apparaten, fietsen, leren gebruiksvoorwerpen, et cetera te repareren.

Het Repair Café is een initiatief van de Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden dat repareren promoot als alternatief voor weggooien en dat reparatiekennis wil behouden. Verder bespaart repareren kostbare grondstoffen en CO2-uitstoot.
Zes keer per jaar wordt een Repair Café georganiseerd. Dit dankzij de medewerking van ContourdeTwern, die ruimte ter beschikking stelt.

U kunt komen met uw kapotte spullen: bijvoorbeeld een fiets met een niet meer werkende lamp, een stoel met een loszittende poot, een broek waar de zoom los van zit. Samen met de aanwezige reparateurs: fietsen-, meubel- en kleermakers, leerbewerker, elektriciens, computerdeskundigen, wordt bekeken of uw spullen weer in orde gemaakt kunnen worden.
Repareren is gratis. Eventuele nieuwe onderdelen moet u zelf meenemen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Zie voor meer informatie: www.repaircafe.nl/heusden

© Natuur- en Milieuvereniging Gemeente Heusden 2010-2019
Vogelgeluid