Home > Nieuws


Nieuws

24-07-2017
Activiteiten: Jaarvergadering 2017 op locatie
De jaarvergadering vond dit jaar plaats ‘op locatie’. Normaliter is de bijeenkomst in het d’Oultremont, dit jaar in het Jachthuis in de Hooibroeken. Tenminste, dat was het plan. Maar het weer was te mooi om binnen te gaan zitten. Daarom dit jaar een vergadering in de buitenlucht, in de natuur.


Lees verder...

24-07-2017
Interviews R. Schalken: Interview met Jan Pijnenborg en Joost van Balkom
Ecologische verbindingszones dankzij de GOL
In 2007 werd gestart met plannen om de verkeersstromen langs de A59 in het traject tussen Den Bosch en Waalwijk op een betere en meer efficiënte manier af te wikkelen. Het plan werd de GOL (Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat) genoemd. Officieel heette het verbetering van de kwaliteit van de omgeving rond de A59, aanpak van de gevaarlijke op- en afritten, een betere doorstroming van het verkeer op de A59, behoud van de natuur, meer mogelijkheden voor recreatie en economische activiteiten en een betere leefbaarheid in de kernen. Om die doelen te bereiken werd een Stuurgroep ingesteld, waarin 20 belangengroepen vertegenwoordigd zijn.

Lees verder...

02-07-2017
Inventarisatie-weidevogels: Nieuwsbrief 3 WBG Waalwijk
De Lente is voorbij, het is zomer.
Met het einde van de meimaand is de Lente voorbij. Het was best een goede maand, maar wel met grote temperatuurverschillen.

Nieuwsbrief

Lees verder...

02-07-2017
Inventarisatie-weidevogels: Nieuwsbrief 4 WBG Waalwijk
Het veldwerk van het weidevogelseizoen 2017 is weer voorbij.
Dit seizoen zijn we met zijn allen weer heel actief geweest. Half juni hadden zes van onze zeven groepen het veldwerk voor het seizoen 2017 afgerond.

Nieuwsbrief

Lees verder...

© Natuur- en Milieuvereniging Gemeente Heusden 2010-2017
Vogelgeluid